Tactical Fault

Tactical Fault

Közel a csúcshoz | Sportfogadás #8

2017. március 08. - $$$$$$$$Hardy$$$$$$$$

Sziasztok! 

Tegnapi sorom sajnos csak egy minimális hibán csúszott el, az OKC győzelmén, pedig igazából az is közel volt a sikerhez, Westbrook 58 pontja és karriercsúcsa mégsem volt elég a győzelemhez. Na, de ideje tovább állni és egy újabb szelvénnyel előrukkolni: 

Borussia Dortmund - Benfica Bajnokok Ligája 20:45 

A Benfica hazai pályán 1-0-ra nyert, de a BVB-nek is volt egy raklapnyi helyzete. Marco Reus ismét kidőlt így ő az első meccs után kihagyja a visszavágót, ahol igazán szükség lehetett volna rá. Götze is komolyabb betegséggel bajlódik ő a szezonban kb. már nem is játszhat, a középpályáról Sahin, Rode és Bender esett ki, de ők régóta nem bevethetőek Tuchel mesternél. Ugyanakkor, ha Tuchel helyében lennék biztos nem remegne meg a lábam ha olyan emberekhez nyúlhatnék mint Kagawa vagy éppen a túl sokat hanyagolt André Schürrle. Aubameyang első meccsen büntetőt hibázott és így nem lett idegenben szerzett gól sem dortmundi részről ami talán egy kicsit ellenez ebben a tippben. De aki látta a hétvégi meccsüket és ha nincs görcs a lábakban nagyon könnyedén tudnak otthon játszani ezt láthatta közelebbről a Leverkusen akik 6-2-re kaptak ki és edzőváltás lett az eredménye. Bízok a sárga-feketékben otthoni közönség belehajszolhatja őket a győzelembe, de a továbbjutásba is.

Dortmund nyer 1.30 vagy Dortmund továbbjut 1.60

Aubameyangék ma nem hibázhatnak

Manchester City - Stoke City Premier League 21:00

Eléggé biztos győzelemhez érkezett Guardiola és a Manchester City. Stokeot fogadják hazai pályán, akikre kerestem a tökéletes jelzőt az idei évüket nézve és meg is találtam, ez pedig a láthatatlanság. Láthatatlanság, mert Mark Hughes habár teljesen megváltoztatta a Stokeról kialakult véleményeket, most már teljesen befásult ebbe a csapathoz. Persze jobb mintha a kiesés elől menekülnének, de ez a keret ahol játszik egy Shaqiri, Berahino, Arnautovic, Afellay sokkal többre hivatott, mondjuk, hogy egy Evertonnal versenyezzen és ne mögöttük döcögjön -10 ponttal, meg akkor még egy Westbrom is előttük legyen. Ellenben a Cityvel akiknek az egész szezonjuk hullámzó... Elküldték Torinóba Hurtot, majd jó szezonkezdés, visszaesés, ismét jó folytatás, kisebb áramszünet decemberben, azóta megint remek forma. Guardiola most már nem is hangoztatja, hogy lemondott a bajnoki címről, de persze csak a nagyon elfogult ember gondolná azt, hogy a Chelseat még utol lehet érni. Viszont ott az FA kupa és már szinte a biztos továbbjutás a BL-ben. Hétvégén legutóbb szintén könnyebb győzelmet arattak és Guardiola emberei vagyis inkább csak Sané, jól beépültek a csapatba. Stoke hozzáállása pedig a vendég meccseihez tükrözi az egész meccs kimenetelét. 

Manchester City min. 2-vel nyer 1.50

Sanéék ismét könnyű diadal előtt

Bayern München - Unicaja Malaga Bajnokok Ligája 20:00

A mindent eldöntő 3. felvonás következik a kosárlabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében. Picit igazságtalannak tartom az egész lebonyolítást, hiszen aki otthon kezd az két meccset játszik otthon így az idegenbeli meccsen nem kell összetörnie magát.A Bayern odahaza 91-82-re nyert az első meccsen, majd potn ebbe a sima vereségbe szaladt bele az Unicaja otthonában (67-82). Hosszú utat tettek meg a csapatok idáig, ráadásul egyazon csoportban szerepeltek, ahol végül a Bayern 6-2-vel, míg a Málaga 4-4 mérleggel lépett tovább, de a Bayern mindkét egymás elleni meccset megnyerte. A legjobb 16 között aztán a németek veretlenül nyerték meg csoportjukat, míg a Malaga a spanyol rivális Valencia mögött zárt a 2. helyen 3-3 mérleggel  Minden tekintetben jobb a bajor együttes, meggyőző játékkal biztosíthatja helyét, az elődöntőben pedig az orosz Kuban vár majd rá.

Bayern München -2,5 H 1.40

Golden State Warriors - Boston Celtics NBA 04:30

Warriors 5 meccses idegenbeli túra után érkezik vissza az Oracle Areneba, ami felemásan sikerült 3-2-es aránnyal, de nem is a két vereség a zavaró hanem, hogy lesérült Kevin Durant aki így egész márciusban nem játszhat. Szerencse, hogy nem lett komolyabb sérülés és ment el így a kezdőszezonja a Warriorsnál. Warriors viszont nem esett össze két zakót követte rögtön két győzelem, most pedig visszatérve hazai környezetbe a szintén idegenbeli túrát teljesítő Boston Celtics következik. Könnyű meccsnek ígérkezik Curryék szempontjából, habár keleten nagyon feljött a Celtics a Clevelandre és első számú kihívóvá lépett elő Jameséknek. Verték a Clevelandet, majd idegenben könnyedén a totál nulla Lakerst aztán jött a fekete leves utolsó perces vereség a Suns ellen majd a tegnapi Clippers elleni zakó. Nem hinném, hogy pont a Golden State ellen következne a fordulópont, Thompsonékhoz nem nyerni járni a csapatok 26-3-as a hazai mutatójuk. Könnyed Golden State sikert várok.

Golden State  Warriors -4,5 1.35

Jó úton a Warriors

 

Gondolkodtam még tenisz meccsen is, de az utolsó selejtező kör Indian Wellsben nagyon ki-ki meccseket ígér, illetve a Barcelona-PSG meccsre se tudok igazán jó tippet kiötletelni. Egyenlőre ennyi, remélem ezek is bejönnek. :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tacticalfault.blog.hu/api/trackback/id/tr112322839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása