Tactical Fault

Tactical Fault

Hétközi fordulók? IMÁDJUK! Sportfogadás #2

2016. szeptember 20. - $$$$$$$$Hardy$$$$$$$$

Sziasztok!

Hétvégén kisebb-nagyobb sikereket zártam, bár a hétfői nap a legfájóbb ezek közül ahol éjszaka már csak a Mets baseball kellett volna, de eléggé leszerepeltek otthon így velük együtt én is. Na mindegy hétközi fordulót rendeznek szerte a top bajnokságokban ezekből válogattam:

Freiburg - Hamburg 20:00 Bundesliga

Kedden kerül megrendezésre a Freiburg-Hamburg összecsapás. Két, nem igazán jól kezdő csapat játszik igazán fontos meccset, már csak előre tekintés szempontjából is mivel itt aki bezsebeli a fontokat már most a bent maradás miatt is fontos kezdőlépéseket tehet. A Freiburg tipikusan az a csapat, amely otthon, szervezetten jól játékkal bárkit képes megtréfálni (Mönchengladbach elleni 3-1), idegenben viszont nem megy nekik.A Hamburg SV otthon 1-1-el nyitotta a szezont az Ingolstadt ellen, aztán hiába nézett ki jól egészen sokáig a Leverkusen elleni mérkőzés, 3-1-re kikapott a HSV. Aztán jött a múlt hétvégi fekete leves Gulácsi Péter Lipcséje elleni 0-4. A hamburgi együttes tehetetlen volt a kontrák ellen, a fiatal Lipcse bolondot csinált a HSV-ból. Elől a Hamburg elég sújtalan gólszerzésben hiszen a támadók nincsenek jó formában hátső középső kettős, Spahic és Djourou légelhárításban jók, ám amikor a földön kombinálnak ellenük, akkor tehetetlenek. Ráadásul Djorou kisebb sérüléssel is bajlódik és Lasogga megint nincs bevethető állapotban, Freiburg a Gladbach elleni 3-1 után a Hamburgot is hazaküldheti egy jó nagy veréssel.

Freiburg H 2.25 vagy Freiburg 1x 1.32

0-1-ről állt fel a Freiburg a Mönchengladbach ellen

Sevilla-Betis 22:00 Primera Division

Ha egy üzlet beindul(na) gondolhatná Jorge Sampaoli, akinek vezetésével nem megy rosszul a piros-fehéreknek. A nyáron a keretben is volt változás bőven, így a dél-amerikai szakembernek akit szinte minden üresen lévőn topklubnál szóba hoztak volt feladata dögivel. A La Ligában mindkét hazai fellépésén győztek Vitolóék (Espanyol, Las Palmas), idegenben pedig két remi jött össze Ramiéknak (Villarreal, Eibar), amikkel már 22 meccsesre dagadt a Sevilla nyeretlenségi sorozata idegenben.. Jelenleg 8 pontjukkal az 5. helyen állnak. A BL-ben a Juventus otthonában kapott gól nélkül hozták le a kilencven percet Sarabiáék (0-0). A támadójátékuk erős és hatékony a La Ligában, különösen a Ramon Sanchez Pizjuanban: két tétmeccsen 8 találatot vertek Ben Yedderék és a 3 góltnál járó Vietto. Trémoulinas, Nasri, Soria és Krohn-Dehli sérültek ebben az igazán jó kis keretben.A Betis öt egységnél jár, idegenben a Camp Nouban nagyon kikapott (6-2), a Mestallában viszont nyert (Valencia 2-3). Gustavo Poyet együttese pénteken 2-2-re végzett otthon a Granadával - értékes pontokat elhullajtva ahol végig nekik kellett így is kapaszkodni. Most a 10. pozíciót foglalják el, de a védelem finoman fogalmazva sem atombiztos. A zöld-fehéreknél is lesznek fontos hiányzók, Sanabria, Jonas Martin, Alex Martinez sérült, Daniel Gimenez kapus pedig eltiltását tölti majd. Utóbbi évek sevillai derbiket már rendre a Sevilla uralta és ez ma sem lesz másképp. 

Sevilla H 1.47

Sampaoli még veretlen a bajnokságban 

Barisz Asztana - CSZKA Moszkva 15:30 KHL

A Barisz Asztana rosszul indította a szezont, első három meccsét mind elbukta, majd az olimpiai selejtező után legyőzte a szintén alsóházi Jugrát, az Avtomobiliszt elleni két meccsen pedig 1 pontot gyűjtött, majd pénteken 5-3-ra kikapott az SZKA-tól ahol szintén az ő vereségüket jósoltam, vasárnap pedig szoros csatában 2-1-re gyűrték le a Szeversztalt. A 8 meccsen lőtt 17 gól vállalható, ellenben a 27 kapott gól sok ami ma is tovább duzzadhat. A CSZKA Moszkva 3-2-es vereséget szenvedett a nyitómeccsen, ahol a címvédő Metallurg Magnyitogorszk ellen csatázott. A tavalyi döntős ezután erőre kapott, sorozatban 10 meccset nyert a rendes játékidőben, így 30 pontjukkal magabiztosan vezetik a KHL tabelláját. Erősen dominálnak, 38 lőtt góljuknál csak az SZKA lőtt eggyel többet, míg a 14 kapott gól egyenesen a legjobb.Dominancia a CSZKA mellett szól és ezt a remek szériát ma is sikeresen folytatni tudják. 

CSZKA Moszkva win 1.30

Leicester City - Chelsea Angol Ligakupa 20.45

A két utolsó angol bajnok összecsap a Ligakupában, de a mérkőzés Kante számára lesz igazán különleges.A Leicester szurkolók egyik kedvence, a francia Kante visszatér a King Power Stadiumra, de ellenfélként. Ranieri alig várja, hogy egykori tanítványával találkozzon, és reméli, hogy a szurkolók is szívesen fogadják őt egykori otthonában.

„ Remélem, hogy a nézők nem ellenségként tekintenek rá. Sokat tett a klubért, megérdemli a meleg fogadtatást, egyik legfontosabb játékosunk volt. A szurkolók meg kell értsék, hogy topcsapatnak nehéz nemet mondani.Láttam Kante eddigi mérkőzéseit, és szerintem a kékeknél fényes jövője lehet. Azonban új csapatában más szerepet tölt be, mint nálunk. Conte a védelem előtt játszatja, egyetlen feladatja az, hogy minél több labdát szerezzen. Az új szerepéhez tökéletesen alkalmazkodik, nehéz lesz ellene játszani.” nyilatkozta Ranieri

Pénteken a Chelsea meccsre jósolt gólok is lejöttek, de az eredménnyel én magam nem voltam elégedett. A Liverpool jócskán lefocizta a Chelseat és ez a Chelsea tavalyi Mourinho féle ötlettelen csapat benyomását keltette. Conténak volt egy teljes hétvégéje, hogy rendbe szedje a csapatát és úgy utazzon a King Power Stadiumba, hogy őket mondhassuk ki esélyesnek. Már bizony itt a Chelsea az esélyes, ugyanis pont annyit gyengült Leicester amennyit a Chelsea erősödött még pedig N'golo Kantéval. A francia akiről hétközben Makelele is megszólalt a londoniaknál kihagyhatatlan tényező és az egyik legfontosabb játékos az egész keretben. Két keret különbsége megkérdőjelezhetetlen ami már tavaly is az volt amikor itt találkoztak a csapatok (2-1-re a Leicester nyert), de akkor volt Mourinho legnagyobb kirohanása saját csapata felé ami a vesztét is jelentette. Nehéz meccsen, de BL szereplés nélkül, dupla terhelés nélkül bizony ez a Chelsea nyugodtan menetelhet akár a Ligakupában is, hiszen a keret bőven alkalmas erre.

Chelsea továbbjutás 1.45

Ma már ellenfélként szerepel Kanté a rókáknál

Keddi napot ezzel a 4 tippel zárnám, sok szerencsét ezekhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://tacticalfault.blog.hu/api/trackback/id/tr5311715277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása