Tactical Fault

Tactical Fault

Visszatérve, de nem kiégve! | Sportfogadás #5

2017. március 01. - $$$$$$$$Hardy$$$$$$$$

Sziasztok! 

Hosszú szünet után újra folytatom a blogomat ahol továbbra is egyik központban szerepel a sportfogadás, mióta elfelejtettem sajnos az oldalt volt egy téli szünetünk ahol 2 hét alatt remekül jöttek a fogadások és azóta is azokból a nyereményekből játszok. :) Na, de csapjunk is bele.

Honvéd - Ferencváros Magyar Kupa visszavágó 20:30

Címre utalva a szerdai nap slágermeccse kétségtelenül a Honvéd-Fradi lesz. A bajnokságban a kispestiek vezetik a tabellát és nyolc pont előnnyel mennek a Fradi előtt, ennek ellenére Marco Rossi a kupát sem adhatja fel, pláne nem az első meccsen elért eredmény után, ami igazán kecsegtető. Amíg a piros-feketék két győzelemmel indították a tavaszt az NB I-ben, bár borzasztóan kaotikus volt mindkét győzelmük. Addig a Fradi még gólt sem tudott lőni, így nagy kérdés, hogy sikerül-e megoldani Thomas Dolléknak a soron következő feladatot. Dollnak igazából minden következő meccs már nagy feladat, látva a meccseiket igazán azt érzem Dollon, hogy kiégett értem ezalatt motiváció hiányát és taktikai húzásait. A Honvéd számára aranyat érhet az idegenben szerzett találat, hiszen már egy 1-0-s siker is negyeddöntőt érne, ugyanakkor egy kapott gól jelentősen redukálná a továbbjutási esélyeiket. Valamennyi nyolcaddöntős párosítás közül itt a legkiegyenlítettebbek a szorzók, a magyar bukik teljesen azonos esélyt adnak mindkét félnek a győzelemre. Fradinak most kell megfogni az egész tavaszt ha akarnak még keresni valamit egy gól szinte a biztos továbbjutásukat érhetik. 

Döntetlen vagy FTC 1.43

Slágermeccs a kupában

Barcelona - Sporting Gijon LaLiga 19:30

A katalánok nehéz meccsen, idegenben győzték le az Atléticot vasárnap, ami a csapat formáját nézve óriási teljesítmény. Ha az eredményt nézzük, a mostanában sokat kritizált Enrique taktikai újítása bejött, a 3-1-4-2-es felállás végül sikert hozott, de a játék képe alapján a döntetlen sokkal inkább tükrözte volna az erőviszonyokat. Ismét Messi mentette meg a csapatot. A goal.com friss cikke szerint az argentin 20 góljával közvetlenül 12 ponthoz segítette a katalánokat. Csúnya gólokkal, nem szép játékkal, de meglett a három pont, nagyjából ez jellemzi mostanában Enrique együttesét. Erre a meccsre hazatérnek, és a Camp Nouban ritkán fordul elő, hogy nem szereznek minimum három gólt. Mascherano és Arda már a többiekkel edz, a szezon hátralévő szakaszát kihagyó Vidal mellett Mathieu az új sérült. A Gijón csapata hihetetlen találkozót vívtak a Celta Vigoval. Lőttek két kapufát, számtalan nagy helyzetet kihagytak, aztán a második félidő elején végre büntetőből sikerült megszerezni a vezetést, de a győzelem végül nem lett meg. Meré kiállítása elég érzékenyen érinti majd a csapatot. A hétvégére figyel már inkább a Gijon, Depor elleni sorsdöntő csata miatt Rubí nem a legjobb csapatát fogja pályára küldeni, ezt a meccset beáldozza a vezetőedző. Rengeteg veszélyeztetett játékosa van (akik egy sárga miatt kihagynák a következő meccset: Amorebieta, Isma López, Moi Gómez, Lillo, Cuéllar, Nacho Cases és Cop), és mivel amúgy sem lenne esélyük, logikus lépés a pihentetés. 

Két tippem ide: Gijon nem szerez gólt 1.65 vagy Barcelona 0:2 H 1,35 de mixen a 4,5 gól felett viszont már 1,80

Nem szállt el még a remény

Lokomotív Jaroszlavl - Dinamo Minszk KHL 5. meccs 17:00

5. meccséhez érkezett a negyedik és ötödik csapatok csatája. A Jaroszlavl hazai pályán az alapszakaszban kegyetlen arcát mutatta ritkán engedett ki meccseket a kezéből. Ez igaz volt a rájátszásra is ahol otthon két győzelemmel indítottak, de főleg a második meccsen szakadt ki a gólzsák ahol 7 gólt ütöttek a Minszk kapujába. Idegenben utána rögtön raboltak még egy meccset, de a KHL csapatok szokását nem hagyta mögött a Jaroszlavl, ugyanis a negyedik mérkőzést már nem sikerült behúzniuk, de így hazai közönség előtt dönthetik el a párharcot. El is fogják dönteni a bukik is így gondolják, csökken az odds, tehát ki kell ezt még használni minél magasabb oddson ameddig csak lehet.

Lokomotív Jaroszlavl nyeri a mérkőzést 1.35 

 

Ezek a meccsek mellett még megjátszottam egy tenisz szelvényt amin szerepelnek elég biztos győzelmek: Kyrgios, Thiem, Nadal 2:0, Federer 2:0, Murray 2:0. Nagyjából első így ennyi 2017-ben megpróbálom újra aktívan vezetni a blogot, remélem sok sikerrel. :) 

Sziasztok és dőljön a lé! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://tacticalfault.blog.hu/api/trackback/id/tr2712303781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása