Tactical Fault

Tactical Fault

Hétvégi derbik már Pénteken? Sportfogadás #1

2016. szeptember 16. - $$$$$$$$Hardy$$$$$$$$

Érdekes kis pénteki napra ébredtünk, hiszen jobbnál jobb meccsek várnak ma a sport kedvelőire és ma még csak péntek van, de este már hatalmas meccsdömping veszi kezdetét. Ezekből csemegéznék és próbálnám kihozni a hasznot a mai napból, na lássuk:

Chelsea - Liverpool 21:00 Premier League

Chelsea veretlenül, de már nem hibátlanul fogadja a szintén elől lévő épp bajnokverésből jövő Liverpoolt. A londoniak 2 pontot hagytak ott Walesben a Swanseanál míg a Pool egészen magabiztos játékkal verte a Leicestert. Más kérdés, hogy a Swansea úgy tudott fordítani a Chelsea ellen, hogy Leroy Fer szétrúgta előtte Gary Cahill lábát. Előjelek tehát mindkét csapat számára kecsegtetőek, magabiztos támadójáték mindkét oldalon ellenben a védelmek gyakran mondanak csődöt. Erre jó példa volt, a Liverpool eddigi egyetlen veresége ahol a Burnley talált be és kaptak ki, de az Arsenal is 3-szor köszönt be az első fordulóba. És ha már a védelmeknél tartunk Chelseanél szinte biztos, hogy David Luiz fog kezdeni John Terry helyén akinek a bokaszalagja húzódott meg így ő biztosan nem játszik ma. Rajta kívül mindkét keret teljes lesz. Védelmek kihagyása és a támadófocit kedvelő edzők miatt Conte és Klopp se hiszem, hogy ma gondolná meg magát és ölnék ki egymás csapataiból a gólokat így ma azokban látom a realitást.

2,5 gól felett -> 1.65

Parázs hangulatú derbi várható

gfx-antonio-conte-jurgen-klopp_hhy9kko5yfu01x93m0gpiq4tb.jpg

 

Sampdoria - AC Milan 20:45 SeriA

Mondhatni tényleg a hétvége két legnagyobb "vesztes" csapata játssza a pénteki SeriA 4. fordulójának nyitó meccsét. Montella volt csapata utolsó percben kapott ki a Róma vendégeként ahol egy tizenegyest értékesített Totti míg a Milan hazai pályán égett meg az Udinese ellen. Tavaly a Milan számomra meglepetésre idegenben kétszer is verte akkor Montella által vezetett Sampdoriát (egyszer a bajnokságban és a kupában), de ez a meccs ma sokkal nehezebbnek ígérkezik. Milan jelenleg egy szervezetten felálló védelemmel annyira ötlettelen mint a diákok az első heti matek órákon az iskolában. De nem is csoda, hiszen a Milannal Baccan kívül talán Niang egyedül aki úgymond tényleg kimondható lenne, hogy egy jó támadó, de mögöttük mind a középpálya mind a védelem szerencsétlenség Donnarummának köszönhetik az első győzelmüket is, hiszen ott is ő fogott ki egy tizenegyest az utolsó percben. Montella és csapatára nem vár könnyű meccs, Sampdoria pont(okat) otthon tartása szinte borítékolható.

Sampdoria - Milan 1x 1.55 

Vincenzo Montella ma már csak vendég  Luigi Ferraris Stadionban

Barisz Asztana - SZKA Szentpétervár KHL 15:30 

A Barisz Asztana nagyon rosszul indította a szezont, első három meccsét mind elbukta, majd  legyőzte a szintén alsóházi Jugrát, az Avtomobiliszt elleni két meccsen pedig 1 pontot gyűjtött így az utolsó helyen állnak. A 6 meccsen lőtt 12 gól vállalható, ellenben a 21 kapott gól sok. Kapusaik összteljesítménye rossz, ami nem mutat kedvezően. Az SZKA Szentpétervár jól kezdte az idényt, 8 meccséből 5-öt megnyert, a Szalavat Julajevet például 7-1-re verték, de másik három alkalommal négygólos verést osztottak. 32 lőtt góljuk holtversenyben a legtöbb, 15 kapott találatuk az élmezőnybe helyezi őket. A rutinos, korábbi NHL-játékos Ilja Kovalcsuk 4+8 pontja ligaszinten is kiemelkedő, de Guszev 4+5 és Vojnov 3+6 pontja is kiváló. Első számú kapusuk, a finn Koskinen a világkupán van, helyettese, Sesztyorkin 91,1%-kal és 2,2-es kapott gólátlaggal véd. Az SZKA ma továbbroboghat, a Barisz pedig továbbra is maradhat utolsó helyen, mert ez ma bizony vendég siker lesz.

Mérkőzés győztese SZKA 1.40 

Barisz Asztananak foghatatlan lesz ma az SZKA

 

Ezzel a 3 tippel indítanám tehát a sportfogadás rovatomat, remélem sikeres lesz mind a 3 tippem és egy kis nyereményt sikerül felhalmozni a hétvégével együtt. Sok szerencsét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://tacticalfault.blog.hu/api/trackback/id/tr10011712275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása