Tactical Fault

Tactical Fault

Ki korán kel, aranyat lel | Sportfogadás #4

2016. szeptember 26. - $$$$$$$$Hardy$$$$$$$$

Végéhez közeledik az idei tenisz szezon, Európából és Japánból, Kínába utaznak mind a lányok, mind a fiúk. Lányoknál két versenyt Tashkent és Wuhant rendezik meg amiből Wuhan sokkal mérvadóbb, bár Serena is visszalépett és rajta kívül is jó páran, de így is erős mezőny jött létre. Ellenben az üzbegisztáni tornával ahol nagyon azonos az egész mezőny. Volt már sokkal gyengébb hétfői kínálat is ennél, nézzük:

Patricia Tig - Vitalia Diatchenko WTA Tashkent

Keleti versenyek szépsége, hogy elég későn készülnek el a napi programok így vagy még estig kivár az ember és rak fel akkor tenisz meccseket, vagy reggel korán kelés és futni kell lefele lottózóba. Na átfutva a kínálatot holnapi napon egy meccs rögtön szemet szúrt. Diatchenko-Tig meccs az a meccs amit szerintem nem szabad kihagyni. Diatchenko az aki a gyanú szerint Bacsinszky Tímea ellen túlságosan is könnyen kapott ki a US Openen, így mindkettejüket vizsgálják. A korábbi top100-as játékos most már az 500-ban sincs a sérüléseinek köszönhetően. A holnapi meccs lesz ötödik viadala csak 2016-ban. Csak ITF szinten tudott főtáblán meccset nyerni és múlt héten a szentpétervári ITF torna selejtezőjében  Vesna Dolonc ellen maradt alúl. Ezzel szemben Tig sokkal kiegyensúlyozottabb az utóbbi időben, Quebecben kijátszva 39 gamet óriási csatában kapott ki Vickerytől. Múlt héten Szöulban elődöntőzött és csak a későbbi tornagyőztes tudta megverni. Szóval jobb formában a román aki mögött sokkal több meccs van ez így bőven elég is lehet számára a győzelemhez. 

Tig win 1,35

Meccs rutin szólhat Tig mellett

Burnley-Watford 21:00 Premier League

Sokan köztük én is az angol bajnokság rajtja előtt úgy voltam, hogy a Watford tavalyi jó évük után inkább már csak a kapaszkodókat fogja keresni idén és Pozzo család miután kirúgták Sanchez Florest, mert nézeteltérésük támadt és nyáron kinevezték Mazzarit az ember nem tudta lesz-e valami biztató idén a Watfordnál. Nyitófordulóban x, utána két hazai zakó Chelsea fordított 7 perc alatt, illetve az Arsenal ellen se nézett ki jól Mazzari csapata. Na, de utána lemosták a Bilicet buktató? West Hamet, és Mourinho Unitedét is két vállra fektették Deeneyék. Deeney és Ighalo akik tavaly kulcsszerepet vállaltak a remek teljesítményben tőlük most is kell majd az extra a bent maradáshoz. Már pedig a Burnley elleni "hétfői derbi" ahol nem szabad kikapniuk. Burnley egy meccset nyertek a Liverpool ellen ahol két beköszönés elég is volt nekik, hogy felhúzva a bunkert behúzzák idei egyetlen győzelmüket. Burnley csak úgy mint két éve talán a legbiztosabb kieső ( bár erre a Stoke, West Ham és Sunderland kezd rácáfolni) nekik az ilyen meccsek elbukása fogja jelenteni a véget. Nem mondanám 100%-ra a Watford győzelmet ezért utazok én is x2-be, de arra is jó az odds.

Watford x2 1,37

Göteborg - Östersund 19:00 Allsvenskan 

A Göteborg a negyedik a bajnokságban, 39 pontja van, előzni viszont még nem tud, mivel nagy a lemaradása az AIK-kal szemben. Stockholm viszont vasárnap rangadót játszik majd a Nörrkoppingel ahol szintén lehetőség lesz majd a zárkózásra. Otthon nagyon erős, statisztikája 8-2-1, és a formája sem rossz: idegenbeli döntetlen után otthon győzött a hét elején. Az Östersund újonc a ligában, akik a biztos bennmaradás tudatában kicsit kiengedtek az élvonalban. A piros-feketék 32 pontosak, idegenben viszont nem meggyőzősek (2-4-5). Az utolsó két bajnokijukat úgy veszítették el, hogy gólt sem rúgtak ez már a kiengedésre mutat rá. Ma is nehéz kilencven perc vár rá, a Göteborg otthon behúzza a három pontot és megpróbál egy nagyot zárkózni a Stockholmra.

Göteborg win 1.65

Nagy hajrával még menthető a szezon

Hétfői napról ennyi, holnap BL és indul a két férfi tenisz versenyen is Kínában jobb meccsek, jobb nyeremény is remélhetőleg. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://tacticalfault.blog.hu/api/trackback/id/tr7511743673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása