Tactical Fault

Tactical Fault

Az alsó ág második fordulója | Indian Wells #2

2017. március 12. - $$$$$$$$Hardy$$$$$$$$

 

 

Csütörtökön pont az egyik biztosnak tűnő tippem ment el, még pedig Ryan Harrison, akit még reggel felkelve éppen élőben tudtam nézni, de amit leművelt... Döntő szettre mentette a meccset, ahol brékelt is, de olyan gyengén és ostobán játszott, hogy Dzumhur kösztönte a lehetőséget rögtön brékelt és utána már úgy alakult a meccs ahogy a bosnyák elképzelte. Ezen kívül viszont sok meccs úgy alakult, ahogy elképzeltem, tegnap is jól jöttek a meccsek. 2 nap telt el az első elemzés óta, azaz péntek-szombat kimaradt, az alsó ág első illetve a felső ág második fordulója. Andy Murrayt, döntőben vártam, de Pospisil megtréfálta a skótot, hát Murray amilyen nevektől kikapott itt az utóbbi években (Lopez, Donald Young, Delbonis és most Pospisil), tényleg nem mondhatja, hogy ez a kedvenc Masterse. Na nézzük az alsó ág második fordulóját: 

Akiket nem ajánlanék:

Szokásos 7 órakor indul a mai program és 5 férfi párosítás is nyitó meccsként szerepel. Igen, csak ebből az 5 meccsből rögtön 4-et ide sorolnék be. Bagnis - Zverev ahol most a fiatalabbik Zvereven a sor, hiszen a bátty már tovább jutott, most a jövő Zverevjének se kéne igazán nagy gondot okoznia egy salakos argentin, de Zverev utolsó két tornáján borzalmasan rosszul játszott, Thiem ellen szettelőnyről kapott ki, majd Mahut ellen 2 tiebreakben kapott ki. Nyernie kéne, de a formaingadozás miatt hanyagolós. Hanyagolni kell a Evans - Nishikori meccset is ahol a fiatal brit nagyon jó idényt futott már tavaly is ( skalpjai között szerepel pont Zverev), de idén is jó szezont fut. Elbukott Sydney döntőt nagyon bánhatja, mert ott Müller ellen nagyon ki-ki meccsen igazából nyerhetett is volna, hiába Nishikori, nem merném kihúzni őt az angol ellen. Jaziri - Granollers meccs no komment, Müller - Vesely meccs meg szintén no bet, habár Müller stabilabb formája és szerva röptéje működhet az igencsak halovány Vesely ellen. 4 korai meccsen kívül 5 meccset kerülnék még el az este folyamán: Del Potro - Delbonis párosítás szintén becsapós, lehet simán nyer Del Potro, de lehet vért kell izzadni a győzelemért a tavaly Murrayt kiejtő argentin ellen. Djokovic meccsében szintén nincs érték Edmund ellen aki nagy adogatása miatt tapadhat a címvédőre, de Djokovic ingadozó formája szintén elsülhet rosszul is esetleg elveszít egy tiebreaket onnantól máris jobb odds lenne rá élőben. A Johnson-Anderson meccs viszont fogadható ha nem is kimenetelre akkor viszont sok gamere, mert két adogatógép meccsén szoros szettek lehetnek. Cilic - Taylor Fritz párosítás szintén nálam elkerülendő Cilic mióta nincs vele Ivanisevic akárkitől képes kikapni, DE TÉNYLEG AKÁRKITŐL Chennaiban Kovaliktől, Ausztrál Openen első körben szenvedve verte Janowiczet, aztán az általam dicsért Evanstől kapott ki, majd Montpellierben az inkább showman Dustin Browntól. Acapulcoban már jól szerepelt a horvát, de továbbra sem meggyőző. Végezetül pedig Roger Federer, aki a francia Robert ellen játszik, de őt max game underre ajánlanám, olyan kicsik az oddsok a meccsén, hogy nincs bennük érték.

Federer meccsében igazából nincs érték, ez is ritka

Akik hozhatják amit kell:

Könnyed győzelmet várok a Nadal, Sock, Dimitrov, Kyrgios négyestől akiket 2:0-ás szett győzelmekkel szerintem nyugodtan pakolhatóak tényleg könnyű ellenfelekkel kell szembenézniük: Pella, Laaksonen, Youzhny talán még ő a legnehezebb, és végül Zeballos. Első fogadható meccs egyébként majd Pouille - Struff lesz, a francia egy jó nagyon jó Dubai szereplés után érkezett Amerikában és egy gyenge formában lévő Struff lesz az ellenfele akit még mindenképp illene megvernie. A német elég haloványt szezont fut első meccsén 2017-ben kettős brékelőnyből engedte vissza Djokovicot és egy challenger torna menetelésen kívül nem nyert még 2 meccset se egymás után ebben az évben. Ritka az olyan amerikai párosítás, hogy még nem találkozott soha egymással két amerikai teniszező, pedig a Querrey - Young páros még soha nem játszott egymással tét meccsen. Tényleg az a két srác akikről már elég sokszor lemondtak szerintem a saját szurkolóik is, de valahogy mindig visszatalálnak a jó ösvényre. Young elődöntőt, döntőt mutathat fel az utóbbi hónapokból, verte Karlovicot is például aki ellen tavaly még esélytelen volt a US Openen, Querrey pedig Nadalt legyőzve bajnok lett Mexikóban. Querreyben viszont az amerikai kemény pályákon mindig látok fantáziát, és ha átmenti Acapulcóban előhúzott teniszét ide, akkor viszont hiába van jó formában Young rajta is könnyen átgázolhat. A legutolsó meccs egy picit Ryan Harrison érzés van bennem mikor ezeket a szavakat leírom ide, mert hát Verdasco van utoljára a sorban, de annyira jól játszott Dubaiban, hogy egy Herbert elleni meccset könnyedén hoznia kéne a spanyolnak. Olyan jól játszott Dubaiban, hogy egészen döntőig menetelt és nagyon jó neveket verve ( Seppi, Bautista, Monfils aki ellen 0:4 volt az egymás elleni mérlegük) és csak a döntőben Murray tudta őt megverni. Rég láttam ilyen jól játszani a spanyolt, Monfils ellen meg is tréfált, de remélem most Herbert ellen nem fog. 

Verdasco vajon Dubai után Indian Wellsben is jól tud szerepelni?

 

Mai nap után már mindenki bemutatkozik és nagyon várom, hogy vajon összejönnek-e a nagy meccsek az alsó ágon. Holnapra meglátom mennyire letisztult képet mutatnak a nők és aztán róluk is lehet írok majd egy ilyet, de ahhoz nagyon jó kedvemben kell magamat találnom. :D Sok szerencsét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tacticalfault.blog.hu/api/trackback/id/tr3212332553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása